Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clinton Mata na zijn fantastische rake pegel: “Mijn mama zei dat er iets groots zou gebeuren”

© Play Sports

Van een geweldige comeback gesproken! De pas herstelde Clinton Mata pakte gisteren uit met een glansprestatie inclusief een fenomenaal doelpunt. En die goal van onze Angolese Belg was blijkbaar geen toeval.

“Mijn mama zei vanmiddag dat er vandaag iets groots zou gebeuren voor mij. ‘Doe je uiterste best en dan zal je wel zien.'” En blijkbaar was de moeder van Mata – gisteren voor de gelegenheid rechts in de driemansdefensie – niet aan haar proefstuk toe.

“Ze vertelde mij dat ook al voor de thuismatch tegen Genk en dat pakte toen ook goed uit. Hopelijk zegt ze me dit nog veel in de play-offs”, lacht Mata op de website van de club. Zijn rake raket voor de 2-0 zal hij niet snel vergeten:
“Dat doelpunt van mij is ook meteen het mooiste uit mijn carrière.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws