Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bulldozer van Leko walst nu ook Standard plat: “Spelen bijna perfecte match en niet tegen ‘Janneke en Mieke'”

(VIDEO) - Herbeleef de eerste dag van Ivan Leko bij Club Brugge

9 op 9, een perfecte start in play-off 1 voor Club Brugge en meteen ook een brokje geschiedenis. Een coach zou voor minder staan glunderen. Ivan Leko – nochtans immers kritisch en perfectionistisch – kon niet anders dan dolgelukkig zijn met deze nieuwe topprestatie.

“We hebben de match vanaf de eerste tot de laatste minuut gedomineerd en spelen bijna de perfecte wedstrijd. Het was nochtans niet tegen ‘Janneke en Mieke’, maar tegen een titelkandidaat als Standard”, liet onze coach optekenen in het interview voor de camera’s van Play Sports.

“Ik ben ontzettend fier op mijn spelers en heb hen gefeliciteerd met hun prestatie. De nieuwe grasmat maakt ook een groot verschil, dat zag je al tegen Gent en nu ook tegen Standard. Nog beter doen dan vandaag is moeilijk. Op die mindere tweede helft tegen Anderlecht na leggen we een perfect parcours af”, analyseert Leko glashelder.

Al blijft de vurige Kroaat waakzaam, verslapping zal hij niet dulden: “We mogen geen calculaties maken en gaan ook in Genk alles of niks spelen. Dat moet onze spirit blijven in deze play-offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws