Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brussel is blauw-zwart, dat bewees dappere Clubfan al ruim vóór de match

©  Twitter Hans Noyelle

Een vlag planten na een match is één ding, maar een vlag ophangen aan de poorten van het stadion van jouw grootste en eeuwige rivaal? Je moet het maar doen en durven en een dappere Clubfan waagde zich aan dat risicovolle huzarenstukje.

“Breaking: Brussel kleurt nu al blauw-zwart. Live vanuit het mauve hol”,
tweette Hans Noyelle gisteren al in de vroege ochtend. De afbeelding bij zijn plagerige tweet liet niks aan de verbeelding over: een blauw-zwarte vlag met daarop de diverse logo’s uit de Clubgeschiedenis en een niet mis te verstaan opschrift. “We do what we want”, staat er in grote letters te lezen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws