Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bolat jent Clubfans met provocatief gebaar en zijn reactie over penaltyfase is al helemaal te gek

Sinan Bolat (Club Brugge)

Tussen de fans van Club Brugge en Sinan Bolat komt het hoogstwaarschijnlijk nooit meer goed. De meegereisde fans van blauw-zwart lieten gisteren niet na om hun (geflopte) ex-doelman verbaal te viseren, maar ook het sluitstuk van Antwerp liet zich niet onbetuigd.

Na affluiten werkten de spelers van The Great Old nog even een ererondje af en toen de roodhemden het vak van Club Brugge naderden, maakte een zichtbaar verbeten Bolat een niet mis te verstaan (kruis)gebaar met de hand waarmee hij duidelijk maakte dat de titelkansen van Club Brugge definitief verspeeld zijn.

De supporters in het uitvak die het provocatieve gebaar gezien hadden, reageerden behoorlijk furieus en kregen het niet veel later aan de stok met de ook al uitdagende RAFC-supporters in een aanpalend thuisvak. Gelukkig was er ook nog een mooi momentje voor de blauw-zwarte fans, die hun nog steeds geliefde ex-speler Lior Refaelov trakteerden op een staande ovatie.

Wat Sinan Bolat betreft, willen we u ook zijn reactie na de match over de veelbesproken penaltyfout op Openda niet onthouden: “Ik kan mij dat niet meer herinneren. Penalty? Was het er dan eentje? Als jullie het zeggen, zal het wel zo zijn zeker? Ik weet het echt niet. Ik heb niets gezien wat niet door de beugel kon”, luidt het in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws