Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blessurenieuws trio Club Brugge: ‘Wedstrijd Anderlecht niet in het gedrang’

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Na de overtuigende 3-0 zege van Club Brugge hadden enkele spelers naar verluidt last van kwaaltjes. Ruud Vormer en Siebe Schrijvers incasseerden een trap en ook Dennis is licht geblesseerd.

Het Belang van Limburg meldt echter dat de wedstrijd van donderdag tegen RSC Anderlecht niet in het gedrang komt. Het trio hield het rustig op de training bij Club Brugge. Ook Emmanuel Dennis had een lichte blessure. De flankaanvaller had last van de rug en de enkel.

Ook hij is fit bevonden om te spelen tegen de grote rivaal. Club Brugge kon al sinds 1998 niet meer winnen op het veld van paars-wit. Overigens zou Marvelous Nakamba de wedstrijden tegen Anderlecht en Standard nog aan zich moeten laten voorbijgaan, maar de topper tegen KRC Genk kan wel gehaald worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws