Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bejaarde Clubfan in hart en nieren pakt fier als een pauw uit met gepimpte rollator

©  Zorgbedrijf Meetjesland

Voetbalsupporters gaan vaak heel erg ver in hun liefde en affectie voor hun geliefde club en dat geldt ook voor een fervente bejaarde Clubsupporter die zijn oude dag doorbrengt in WZC Warmhof in het Oost-Vlaamse Maldegem.

In het kader van de Week van de Valpreventie, die loopt van 22 tot 28 april, mochten de bewoners van het woonzorgcentrum in kwestie – dat deel uitmaakt van het Zorgbedrijf Meetjesland – hun rollator pimpen naar eigen voorkeur en de bewoner op onderstaande foto versierde zijn loopkarretje helemaal in de kleuren van zijn geliefde Club Brugge. Prachtig gedaan! You’ll Never Walk Alone, letterlijk en figuurlijk in dit concrete geval!

Supporter zijn is niet voor even maar wel voor eeuwig. Van generatie op generatie. Tijdens de week van de valpreventie…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Donderdag 25 april 2019

En of onze bewoners trots zijn op hun gepimpte rollators! #weekvandevalpreventie You'll never walk alone.

Geplaatst door Zorgbedrijf Meetjesland op Donderdag 25 april 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws