Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist neemt het op voor Schrijvers: “Die moet zich toch afvragen wat hij in hemelsnaam misdaan heeft”

Verrassende keuze van Ivan Leko afgelopen maandag op de Bosuil: niet Siebe Schrijvers, maar Loïs Openda verscheen aan de aftrap als tweede spits naast Wesley Moraes. Een keuze die niet in goede aarde is gevallen bij Marc Degryse.

“Door met Openda te spelen, dwing je Wesley in een andere rol. Die moest nu veelal afhaken, aanspeelpunt zijn en passjes geven aan Openda. En intussen gebruik je Siebe Schrijvers helemáál niet. Serieus, zeg. Die moet zich toch afvragen wat hij in hemelsnaam misdaan heeft”, foetert onze voormalige technisch directeur in Het Laatste Nieuws.

“Schrijvers was een van de uitblinkers tegen Gent, Anderlecht en Standard. Alle drie de ploegen hadden problemen met zijn rol van enerzijds tweede spits en anderzijds vierde middenvelder. Dat gooi je nu overboord in ruil voor een ánder systeem met alleen maar onzekerheden”, klinkt het fors.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws