Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Alle spelbepalende figuren van Club Brugge liepen met lood in hun schoenen”

Club-fans 1891 zwarte vlagjes (Club Brugge - Genk)

Een match om snel te vergeten, die topper op het veld van leider Genk. Club kon nooit echt een vuist maken en ging met 3-1 onderuit. Ook radiocommentator Tom Boudeweel zag dat blauw-zwart werd overrompeld door een snedigere en scherpere tegenstander.

“Het had terecht veel lof gekregen, maar Club kreeg de machine gisteren niet aan de praat. Toch wel opvallend, want de voorbije wedstrijden pakten ze telkens wel hun moment: de rode kaart tegen Gent, de crisis bij Anderlecht goed benut en dan die owngoal van Vanheusden tegen Standard”, aldus de voetbalcommentator van Radio 1.

“Club maakte het dan ook wel op indrukwekkende wijze af, maar tegen Genk konden ze het momentum niet creëren na de penalty en de onverwachte gelijkmaker van Vanaken. Het geroemde flankenspel was nergens. Vanaken, Vormer, eigenlijk alle spelbepalende figuren liepen met lood in hun schoenen. Heel weinig spelers haalden hun normale niveau”, aldus Boudeweel

“De spelers zelf vonden het nog niet zo slecht, dat is typisch, maar trainer Ivan Leko was wel groots in de nederlaag. Overklast, zei hij. En dat klopt: Genk was snediger, sneller, meer een team. Een team met een plan ook.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws