Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Aandachtige toeschouwer tijdens Club-Anderlecht verraadt mogelijk wie opvolger Leko wordt’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Vorige week werd de Deen Kasper Hjulmand nog geopperd als mogelijke opvolger van Ivan Leko en intussen circuleert er al een tweede naam in de wandelgangen van Jan Breydel. Zo zou Giovanni van Bronckhorst mogelijk de nieuwe trainer van Club Brugge worden.

De huidige trainer van Feyenoord, die de Rotterdammers in 2017 naar de eerste landstitel in 18 jaar leidde, houdt het straks voor bekeken bij zijn club en is dus vrij om een nieuw avontuur aan te snijden.

Dat Martin van Geel, technisch directeur bij Feyenoord maar straks ook weg in De Kuip, zondag een aandachtige toeschouwer was tijdens Club Brugge-Anderlecht is volgens Sport/Voetbalmagazine een teken aan de wand.

In makelaarskringen zou de naam van de 44-jarige Van Bronckhorst als potentiële opvolger van Ivan Leko al een tijdje circuleren. Hij zou in Brugge alvast enkele landgenoten en bekende gezichten tegen het lijf lopen zoals Ruud Vormer, Stefano Denswil, Arnaut Danjuma en Sofyan Amrabat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws