Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Yannick Ferrera acht STVV niet kansloos in Brugge: “Club heeft arbitrage niet meer zo aan zijn kant”

Yannick Ferrera (Club Brugge - KV Mechelen)

Voor STVV lijkt het wel hét moment om te stunten in Brugge. De ploeg van Marc Brys blaakt immers van vertrouwen en het kan drie gouden punten sprokkelen in de strijd om een play-off 1-ticket. Ook Yannick Ferrera, ex-coach van de Truienaars, ziet kansen voor de bezoekers.

Blauw-zwart is dit seizoen lang niet zo dominant in eigen huis, zo kwamen Zulte Waregem en Charleroi al winnen in Jan Breydel en ook Waasland-Beveren en AA Gent hielden Club in bedwang met een puntje tot gevolg. En dus mogen ook andere teams met hoop afzakken naar West-Vlaanderen.

“Club Brugge heeft de arbitrage niet meer zo aan zijn kant als een jaar geleden”, is de verrassende verklaring van Yannick Ferrera in Het Belang van Limburg. “Het kan zaterdag 5-0 worden, maar als het een beetje meezit, kan STVV net zo goed met 1-2 winnen. Vorig jaar had ik STVV nog kansloos geacht want Club was toen echt een machine”, meent de Brusselaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws