Club Brugge nieuws
┬ęBlauwZwartfans

Wauw! Onze beloften herpakken zich op Viareggio Cup en scoren 8 (!) keer

Gisteren moesten we nog uitpakken met het slechte nieuws dat onze beloften hun eerste match op de Viareggio Cup hadden verloren, maar vandaag namen de jongens van coach Rik De Mil meteen sportieve revanche. En hoe!

De blauw-zwarte jonkies hakten thuisploeg Viareggio in de pan met maar liefst 8-2. Een serieuze opsteker na de zure 0-1 nederlaag tegen Bologna. Door de overwinning op het prestigieuze jeugdtoernooi behouden onze U21 nog altijd uitzicht op kwalificatie voor de volgende ronde. Vrijdag volgt het laatste pouleduel tegen Ternana. Dat verloor vandaag met 3-2 van Bologna.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws