Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer helpt misverstand over verzuurde relatie met coach de wereld uit: “Ik heb Ivan Leko graag”

© Play Sports

Iedereen herinnert zich nog de serieuze explosie van woede van Ruud Vormer na zijn wissel tegen AA Gent. Bepaalde media grepen het incident aan om een beeld op te hangen van een verzuurd relatie tussen de kapitein en de trainer. Niks blijkt echter minder waar.

“Niet dat ik het in de toekomst weer opzoek, maar als ik het moet overdoen, doe ik het weer”, is Ruud Vormer in Het Nieuwsblad eerlijk over zijn reactie na die veelbesproken wisselscène.

“Ik had gewoon het gevoel tegen AA Gent dat we het nog konden pakken. Als ik achteraf de coach hoorde ­verklaren dat ik maar één of twee keer had meegetraind, dan snapte ik dat wel. Op dat moment echter niet. Ik zat in het sfeertje”, aldus onze Nederlandse middenvelder.

“En die strijd tussen trainer en kapitein, dat zie ik anders: een coach staat nog altijd boven de speler. Daar was ik totaal niet mee bezig. In de media geeft dat een ander beeld, terwijl ik Ivan Leko graag heb. We doen het goed met elkaar, hoor”, helpt Vormer het grote misverstand de wereld uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws