Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer heeft opvallende uitleg voor zijn eerste rake vrije trap van het seizoen

In de voorselectie van Oranje, een derde kindje op komst én ook nog eens een prachtgoal gescoord tegen Eupen. Wat een week voor Ruud Vormer! Onze 30-jarige kapitein kon na afloop dan ook niet anders dan met veel trots en tevredenheid terugblikken op al die zalige zaken.

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

“Welke van die drie zaken mij deze week het meeste plezier deed? Dan toch deze 0-4 tegen Eupen. Dat kindje is natuurlijk mooi, maar dit resultaat is voor mij héél belangrijk want we hebben het hier normaal altijd moeilijk”, klinkt het met een knipoog en een grijns in Het Laatste Nieuws.

Onze blonde aanjager etaleerde in Eupen nog eens zijn fenomenale traptechniek: “Het was effe geleden dat ik nog eens een vrije trap mocht nemen. We krijgen ze nooit hé en als onze spitsen toch eens vallen dan is het op de ideale plaats voor Stefano Denswil.”

Opmerkelijk: Vormer dankte zijn doelpunt aan de ballen die gehanteerd werden. “Die balletjes van Select zijn top. Tegen Charleroi en Standard scoorde ik met hetzelfde exemplaar, ik trap er altijd goed mee. Op het moment dat ik de bal raakte, wist ik dat het prijs was”, aldus Ruudje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws