Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vincent Mannaert ziet het helemaal zitten: “Dit is de meest kwalitatieve kern sinds ik hier ben”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Dat Club vol voor een tweede opeenvolgende titel gaat, is intussen geen nieuws meer. Blauw-zwart is zo de enige deelnemer aan play-off 1 die geen doekjes windt om de gekoesterde ambities. Ook Vincent Mannaert benadrukt nu nog eens dat het verlengen van de titel, het hoofddoel is.

“We hebben van bij de start van het seizoen gezegd dat we absoluut opnieuw kampioen wilden worden. We willen voor de tweede keer in de geschiedenis van de club onze titel verlengen. Die ambitie is nog altijd ongewijzigd en ondanks het feit dat we een achterstand hebben van vier punten op Genk gaan we er alles aan doen om weer kampioen te worden.”

Onze manager heeft dan ook een goeie reden om resoluut te geloven in een nieuwe titel: “Dit is in ieder geval de meest kwalitatieve kern sinds ik hier ben en dat is intussen toch al een goeie acht jaar. Er zit een goed evenwicht in de groep: enerzijds ervaring met spelers die het klappen van de zweep kennen en anderzijds jeugdige spelers met jong dynamisme. Het is dus een kern die er in ieder geval klaar voor is”, stelt Mannaert in het VRT-journaal.

“Een goeie start is altijd belangrijk, dat weet je. Dat zorgt ook voor een goeie dynamiek. Iedereen wil eigenlijk die eerste wedstrijd winnen, maar dat kan uiteraard niet want je bent met zes en niet iedereen kan drie punten pakken, maar wij gaan er in ieder geval alles aan doen om goed te starten. Mijn top-3 na 10 speeldagen? Club op 1, Genk op 2 en Standard op 3.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws