Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vier jaar na onvergetelijke bekerfinale krijgt Club bezoekje van twee hoofdrolspelers van toen

Twitter Club Brugge

22 maart 2015, een datum om nooit meer te vergeten voor elke Clubfan want toen vloerde blauw-zwart grote rivaal Anderlecht in een memorabele bekerfinale vol spanning en suspense. En toeval of niet: uitgerekend vandaag waren twee hoofdrolspelers van toen in Brugge.

Lior Refaelov was met zijn wondermooie treffer in de absolute slotfase natuurlijk de grote held op de Heizel, maar ook José Izquierdo en Mathew Ryan waren toen van de partij en speelden een beresterke match.

De spelers van het Engelse Brighton & Hove Albion dragen Club nog altijd in hun hart en streken tijdens de interlandbreak dan ook neer in hun voormalige thuisstad. En ook een bezoekje aan hun grote liefde mocht natuurlijk niet ontbreken, inclusief terugblik op die zalige bekerwinst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws