Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VIDEO: Clubfans maken na afloop duidelijk wie uitblinker was: “Amrabat! Amrabat! Amrabat!”

Dankzij een krappe, maar verdiende 1-0 zege tegen STVV staat Club ineens weer op 6 punten van leider Genk. De pret was na afloop dan ook groot bij de fans, die na het gebruikelijke ererondje de naam van een beresterke Sofyan Amrabat scandeerden.

Twitter Club Brugge

Onze polyvalente kracht werd door de luide achterban aan de megafoon gevraagd voor het traditionele overwinningsritueel. De Marokkaanse Nederlander nam gisteravond met brio de plaats in van de geblesseerde Brandon Mechele en kwam zo alweer op een andere positie terecht.

De gedurfde keuze van Ivan Leko pakte in ieder geval geweldig uit. Amrabat was zowel verdedigend als offensief – hij schoof geregeld prima mee in om overtal te creëren op het middenveld – secuur en zorgde er mee voor dat de blauw-zwarte defensie de nul kon houden. Bekijk hieronder het Twitterfilmpje van de vreugdegezangen:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws