Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt Dion Cools straks? “Als situatie niet verandert, moet ik daar misschien wel over nadenken”

Cools met de overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

Vorig seizoen pakte hij als basisspeler nog de titel met Club, maar dit seizoen komt Dion Cools nog amper van de bank. En dat steekt natuurlijk bij de nog altijd maar 22-jarige wingback. Wat als zijn huidige situatie niet verandert binnen afzienbare tijd?

“Voorlopig denk ik nog niet aan vertrekken. Ik wil niet door een achterdeurtje de club verlaten, maar als de situatie niet verandert, moet ik daar misschien wel over nadenken. Als ik nu zou moeten zeggen hoe sportief gelukkig ik ben, dan kom ik niet verder dan een drie of vier op tien”, klinkt het somber in Het Nieuwsblad.

Cools lijkt te beseffen dat hij ook in de play-offs op niet al te veel kansen moet rekenen, zeker niet gezien de immense concurrentie: “Eerlijk, voor mij mag het heel snel juni zijn. Dat EK met de Belgische beloften is iets waar ik heel hard naar uitkijk. Als Club me nodig heeft in PO1, zal ik absoluut mijn best doen. Maar voor mij staat het belangrijkste in juni op het programma”, is Cools goudeerlijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws