Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken doet Gouden Schoen blinken in Eupen: “Dacht aan hattrick want dat is mij nog nooit gelukt”

De vloek van de Gouden Schoen? Welke vloek? Hans Vanaken toverde gisteravond in Eupen een puntgave glansprestatie op de mat met twee puike goals én een assist voor Krépin Diatta. Een woordje uitleg van onze uitblinker is na zo’n geslaagde wedstrijd dan ook wel gepast.

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

“Of het maken van een hattrick door mijn hoofd spookte? Jawel, het is mij nog nooit gelukt dus je wilt toch graag voor die derde gaan. Met die vrije trap was ik er misschien dichtbij, ook al was het van redelijk ver”, aldus onze blinkende Gouden Schoen voor de microfoon van Play Sports.

“Daarna wilde ik er echt wel voor gaan, maar als je in het laatste kwartier leidt met 0-4 weet je dat het gespeeld is, dat je het rustiger uitspeelt en dat echt grote kansen uitblijven. Ik ben gewoon blij met die twee doelpunten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws