Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vadis deelt steekje uit aan (zijn ex-)Club: “Mooie tijd in Brugge? Ik spendeerde er vooral veel tijd”

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Zondag kijken Club Brugge en AA Gent elkaar in de ogen voor een derde Slag om Vlaanderen dit seizoen. Bij de bezoekers lopen er enkele jongens met een blauw-zwart verleden rond en een van hen is natuurlijk sterkhouder op het middenveld Vadis Odjidja.

De intussen 30-jarige ex-Bruggeling vertoefde maar liefst 5,5 jaar in Jan Breydel, maar een topperiode beleefde hij er niet. Vadis won met Club geen enkele prijs en vertrok ook niet meteen door de grote poort. En dat is blijkbaar toch wat blijven hangen.

“Een mooie tijd in Brugge? Ik spendeerde er vooral veel tijd”, klinkt het met een knipoog in Het Nieuwsblad. Bij zijn eerste terugkeer naar Jan Breydel in het shirt van AA Gent werd Vadis ook niet bepaald gespaard door de fans, maar dat kan hij relativeren: “Wat moeten ze anders doen? Mij aanmoedigen? De dag dat je ergens weggaat, komt er iemand nieuw en kiezen supporters voor die speler”, aldus het jeugdproduct van Anderlecht.

“Met Club werd ik op Anderlecht ook uitgefloten. Ik ben daar niet mee bezig. Wat wel grappig was: we warmden op en er zat al één supporter in de tribune. Die begon eerst allerlei verwensingen naar mij te roepen. De hele ploeg hoorde dat – het stadion was leeg en wij liepen rondjes – en begon al te lachen. Daarna riep hij naar Birger Verstraete: ‘Hey Bicky, weer op de bank!’ Toen gingen we allemaal stuk van het lachen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws