Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee treffers van Loïs Openda leveren Belgische U19 punt op tegen Italië

Bij Club vond hij tot nog toe maar één keertje de weg naar de netten, maar bij de nationale ploeg scoort Loïs Openda wel vlotjes. Onze aalvlugge spits legde er gisteren tegen Italië twee in het mandje.

Onze talentvolle aanvaller van 19 mocht twee keer met succes aanleggen vanop de stip en bezorgde de nationale U19 van onze ex-trainer
Jacky Mathijssen zo een punt, het werd uiteindelijk 2-2.

Voor Openda en die andere blauw-zwarte jonge Duivel Cyril Ngonge staan er op het kwalificatietoernooi voor het EK in Armenië nog twee opdrachten op het programma met zaterdag (23/3) een duel tegen Servië en dinsdag (26/3) een treffen met Oekraïne.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws