Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trond Sollied legt uit waarom Club Brugge voor hem de grote titelfavoriet is

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Het einde van de reguliere competitie wenkt en dus zetten de Belgische voetbalfans zich al schrap voor de immer meeslepende play-offs. Wie pakt straks de titel? Trond Sollied schuift alvast Club Brugge naar voren als de grote titelpretendent.

Onze Noorse ex-trainer, die blauw-zwart in 2003 en 2005 naar de landskroon loodste, legt in Het Laatste Nieuws uit waarom niet leider Genk, maar wel zijn gewezen ploeg straks de te kloppen ploeg wordt in de laatste rechte lijn van het seizoen 2018-2019: “Club Brugge heeft voor mij de beste kern, beter dan die van Genk”, is het duidelijke oordeel van Sollied.

“Club heeft moeten afrekenen met blessures en een slecht veld, waardoor ze niet hun beste combinatievoetbal konden spelen. Maar ze hebben veel andere dingen: power, snelheid, individuele klasse én een ploeg die veel ervaring heeft met belangrijke matchen. Brugge heeft een goed samengestelde kern, met balans en continuïteit. Club is wat mij betreft favoriet voor de titel”, besluit de 59-jarige Sollied.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws