Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thomas Buffel doet uit de doeken hoe hij ooit flirtte met transfer naar Club

In blauw-zwarte middens wordt oude krijger Thomas Buffel beschouwd als een échte Cercleman, maar toch stond de voormalige Rode Duivel en ex-speler van Feyenoord en Glasgow Rangers ooit dicht bij een overgang naar Club Brugge.

Thomas Buffel

Dat onthult de inmiddels 38-jarige flankspeler van Zulte Waregem zelf in Het Belang van Limburg. “Meteen na de titel met Genk in 2011 heeft Club Brugge even gepolst. Vincent Mannaert belde me met de melding dat Ivan Perisic zou vertrekken en ze geïnteresseerd waren”, klinkt het.

“Maar echt concreet is het nooit geworden omdat ik vrij snel bijtekende in Genk. Champions League spelen met KRC was belangrijker voor mij dan een transfer naar Club.” Thomas Buffel is een jeugdproduct van Cercle Brugge en bleek de voorbije jaren niet altijd even populair bij de Clubfans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws