Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Straffe kost: maar liefst 10.000 (!) fans hebben nu al hun abonnement verlengd

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Dat Club het beste en trouwste publiek van het land heeft, wordt nog maar eens bewezen. Op dit moment hebben immers al 10.000 fans hun abonnement verlengd voor volgend seizoen. Straffe cijfers en dus mag de speciale actie van de club als een kassucces worden beschouwd.

Het was een primeur: de supporters van Club Brugge die al tijdens het nog lopende seizoen de uitgelezen kans kregen om hun abonnement voor volgend seizoen in de wacht te slepen. En wie vroeg handelde, mocht rekenen op een korting van 20 euro op de totale abonnementsprijs.

Duidelijk een slimme en geslaagde zet van de kampioen want maar liefst 10.000 supporters gingen in op het aanlokkelijke aanbod. Zij zijn dus al zeker van hun plaatsje voor volgend jaar. Op de clubwebsite wordt dan ook geheel terecht gesproken van een overweldigend succes.

Wie zijn of haar abonnement nog niet verlengd heeft, hoeft trouwens niet te panikeren. Vanaf 6 mei start de traditionele voorrangsperiode voor de abonnees. Op 11 juni start dan weer de vrije verkoop. “Samen gaan we opnieuw voor een uitverkocht Jan Breydel”, klinkt het bij Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws