Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als club is er ergens iets niet ok want anders laat je Ivan Leko bijtekenen”

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Ivan Leko zijn toekomst blijft nog steeds een vraagteken en de kans is bijzonder groot dat er pas na de play-offs duidelijkheid komt over een al dan niet verlengd verblijf in Brugge. Jos Beckx denkt alvast dat onze Kroatische coach volgend seizoen niet meer aan het roer staat bij Club.

De ex-keeperstrainer van STVV werkte op Stayen samen met Ivan Leko en onze trainer wilde Beckx vorig seizoen zelfs meenemen naar Brugge. “Af en toe heb ik nog contact met Ivan, ja. Of hij bij Club blijft? Dat kan je best aan Ivan zelf vragen, denk ik”, klinkt het in TVL Sportcafé.

“Wat mijn gevoel zegt? Ik denk van niet omdat ik denk dat Ivan anders al zou hebben bijgetekend. Ik kan er moeilijk op antwoorden omdat ik de situatie niet goed genoeg ken, maar ik denk als je heel tevreden bent… Ivan Leko heeft heel goeie prestaties geleverd. Hij is in Brugge aangekomen en ze werden meteen kampioen”, aldus Beckx.

“Nu doen ze opnieuw mee voor de prijzen en ook in de Champions League heeft hij het goed gedaan. Ik denk dat er als club ergens iets niet ok is want anders laat je die man bijtekenen”, stelt de ervaren keeperstrainer vast.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws