Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spits van Standard voelt zich verwant met Jelle Vossen en wel om drie redenen

Jelle Vossen selfie met Club-fan

Een killer in de zestien hebben, daar droomt elke ploeg van. Bij Club Brugge hebben we met Jelle Vossen een echte goaltjesdief rondlopen – ook al is zijn productie de voorbije twee seizoenen wat stilgevallen – en bij Standard hebben ze met Renaud Emond een ware opportunist.

En de Waalse aanvaller van de Rouches vindt dat er best wel wat gelijkenissen zijn met zijn collega bij blauw-zwart: “Als je me nu vraagt of ik lijk op Jelle Vossen of Jérémy Perbet, dan zeg ik Vossen.”

De 27-jarige Emond, dit seizoen al goed voor twaalf competitiegoals, legt ook uit waarom: “Jelle scoort makkelijk, geeft alles en is meer in het spel betrokken dan Jérémy Perbet. Zoals Vossen de ballen vraagt, daar voel ik mij wel verwant mee”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws