Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Sommige mensen vinden het arrogant als je zegt dat je vol voor titel gaat, maar ik zeg openlijk wat ik denk”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

De druk is niet min op Ivan Leko na een wisselvallig seizoen en een ontgoochelende slotmatch in de reguliere competitie, maar de coach van Club laat zich allerminst uit zijn lood slaan. Hij herhaalde op zijn persconferentie van vandaag nog maar eens zijn play-off 1-ambities.

“Ik heb de voorbije weken een goeie spirit én goed voetbal gezien. Nu is het echter money time, elke wedstrijd is nu superbelangrijk. Op basis van wat we dit seizoen al getoond hebben in de topmatchen heb ik het volste vertrouwen in mijn ploeg. Iedereen is fris en iedereen wacht met ongeduld op die play-offs. Ik verwacht alvast een sterk Club Brugge in PO1″, aldus een montere en gemotiveerde Leko.

Het vertrouwen is duidelijk aanwezig bij Club en op Olympia steken ze het geloof in eigen kunnen allerminst onder stoelen of banken: “Soms is dat een voordeel, soms een nadeel. Veel mensen hebben daar een mening over. Als je zegt dat je goed bent en vol voor de titel gaat, ben je volgens sommigen arrogant en als je zegt dat je blij bent dat je in PO1 zit, vragen ze waar jouw vertrouwen is”, merkt onze trainer fijntjes op.

“Ik ben als persoon iemand die openlijk spreekt over wat hij denkt. Wij zijn een heel goeie ploeg en kunnen van iedereen winnen. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij in de play-offs alles zullen en kunnen doen om kampioen te worden”, aldus Leko tijdens zijn persbabbel.

“Anderzijds besef ik maar al te goed dat cijfers belangrijk zijn want die liegen niet. Die cijfers zijn dat wij op vier punten volgen van Genk en dat we 1 of 2 punten voorsprong hebben op Standard, Anderlecht en Gent. Het belooft dus een superspannende play-off 1 te worden met op papier één ploeg die een belangrijk voordeel heeft.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws