Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Club Brugge: ‘Nakamba heeft een scheurtje opgelopen’

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Slecht nieuws voor Club Brugge. Coach Ivan Leko zal de start van Play-Off 1 moeten aanvangen zonder Marvelous Nakamba. De middenvelder heeft een scheurtje in de dij opgelopen, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Naar verluidt zou Nakamba enkele weken geblesseerd zijn. Zo mist de Zimbabwaan de start van Play-Off 1. Leko zou zo’n drie wedstrijden niet over Nakamba kunnen beschikken. Afgelopen speeldag was de middenvelder er ook al niet bij.

Nakamba was vorig seizoen een absolute sterkhouder in de kampioenenploeg van Club Brugge. Dit seizoen miste hij echter de hele voorbereiding door een knieblessure. Vervolgens had Nakamba moeite om zijn beste vorm terug te vinden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws