Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze opsteker voor weer helemaal boven water gekomen Ethan Horvath

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

Heel wat mensen hadden hem vorig seizoen al opgegeven, maar Ethan Horvath heeft zich bij Club Brugge opnieuw onder de lat geknokt én mag zich binnenkort ook nog eens tonen bij de nationale ploeg van de VS.

Onze 23-jarige Amerikaanse doelman kreeg van bondscoach Gregg Berhalter een oproepingsbrief in de bus voor de oefeninterlands tegen Ecuador en Chili. De vriendschappelijke duels worden respectievelijk afgewerkt op vrijdag 22 maart en woensdag 27 maart 2019.

De laatste keer dat Horvath het Amerikaanse doel verdedigde was op 20 november van vorig jaar tegen Italië. Het blauw-zwarte sluitstuk keepte een fabelachtige partij, maar moest zich in het slot toch één keer omdraaien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws