Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Siebe Schrijvers scoort, maar mist ook dikke kans: “Als ik die afmaak, is het misschien iets anders…”

Zijn elfde goal van het seizoen mocht helaas niet baten en dus baalde Siebe Schrijvers na afloop als een stekker. De 22-jarige schaduwspits stak ook schuldbewust de hand in eigen boezem en dat terwijl hij toch alweer aan het kanon stond gisteravond.

“De eerste helft was zeer zwak, je herkende Club Brugge gewoon niet. We hadden nog wel kansen en zelf moet ik misschien die eerste bal afmaken, dan is het misschien iets anders. Maar goed, het was echt héél zwak in de eerste helft”, sakkerde Schrijvers.

“Positief vandaag is dat we in de tweede helft wel ons voetbal speelden, echt wel de druk naar voren zetten en ook kansen afdwongen waardoor het publiek ook opnieuw achter de ploeg ging staan. Het is jammer dat we na die 1-1 nog een doelpunt slikken.”

In plaats van in te lopen op Genk krijgt Club nog een punt extra aan de broek en dat steekt: “Als je thuis speelt tegen Moeskroen verwacht je net dat de kloof met Genk kleiner zal worden, maar het omgekeerde is gebeurd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws