Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers neemt het op voor ploegmaat: “Verdedigers hangen de hele tijd aan zijn lijf”

Bij Club Brugge liep het zondag tegen Moeskroen voor geen meter in de eerste helft en dus borrelde er wat irritatie en frustratie op, niet in het minst bij Wesley Moraes. Onze Braziliaanse spits kreeg namelijk weer heel wat tikken en beuken van defensieve tegenstanders.

U kent het verhaal: Wesley moet heel wat incasseren en wordt amper beschermd door de arbitrage. Bovendien wordt hij zelf vaak onterecht bestraft. En dat zorgt geregeld voor negatieve lichaamstaal bij onze speler. “Zondag was er sprake van frustratie. Je staat achter en verdedigers hangen de hele tijd aan zijn lijf om de bal af te pakken”, aldus Siebe Schrijvers in Het Nieuwsblad over zijn spitsbroeder.

“Maar dat lukt niet en dan wordt er vaak nog een fout gemaakt op Wesley. Hij moet op dat vlak nog stappen zetten om wat rustiger te worden, maar hij is heel belangrijk voor ons.” Moeten we ons zorgen maken over de huidige gemoedstoestand van de soms nukkige targetspits? “Ach, nog niet zo lang geleden maakte hij een schitterende goal op het veld van Anderlecht”, stelt de alweer trefzekere Schrijvers iedereen gerust.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws