Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers belandde in december ineens op de bank en legt uit wat er precies aan de hand was

Met 11 doelpunten op de teller mag Siebe Schrijvers nu al gewag maken van een geslaagd eerste seizoen bij Club Brugge. Al helemaal omdat de schaduwspits niet altijd basisspeler was. In december verdween hij zelfs even uit beeld, maar daar heeft hij een plausibele uitleg voor.

Veel spelers zouden de keuzes van hun trainer in vraag stellen, maar de 22-jarige Schrijvers is zelfkritisch. Dat hij thuis tegen Standard, op Waasland-Beveren – die zure 1-2 nederlaag met de owngoal van Decarli – en op Kortrijk niet of amper in actie kwam, daar is een reden voor: “Ik was minder op training. Ik had nadien een gesprek met de coach en we zijn er wel uitgekomen. Ik heb een knop moeten omdraaien”, klinkt het in HLN.

“Ik was slechtgezind, ja. Het was een beetje dubbel. Het lukte niet op training, ik haalde mijn niveau niet, maar anderzijds: die paar trainingen dat ik toch weer een goed gevoel kreeg, bleef ik in het weekend daarop weer zonder speelminuten. Ik heb die ontgoocheling iets te veel getoond.”

Gelukkig kwam alles snel weer goed: “Ik sprak met Edward Still, de assistent van Ivan Leko, na een training. Omdat ik weet dat hij zo’n beetje de stem van de trainer is. Ik ben gaan nadenken, sprak veel met mijn pa en ik heb gewoon weer de positieve vibe opgepakt van voordien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws