Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer moest serieus op de tanden bijten: “Ik was echt ziek, man!”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Zo ziek als een hond was hij zaterdag, maar toch kwam Ruud Vormer plichtsgetrouw aan de aftrap. De kapitein speelde ook een puike partij, al leek het vat op het einde van een zenuwslopende match wel af.

“Ik was echt ziek, man! Ik ben zaterdagmorgen kletsnat wakker geworden. Ik heb met mijn vrouw Roos (die dokter is, red.) overleg gepleegd om te zien of het wel ging lukken om te spelen”, geeft Voetbalkrant de woorden weer van onze 30-jarige aanjager. “Uiteindelijk heb ik beslist om de knop om te draaien, een avond vol gas te geven en dan twee vrije dagen uit te zieken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws