Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Poulain en Club weer helemaal in de titelrace: “Dat zorgde voor de grote ommekeer”

Benoît Poulain (Club Brugge)

De achterstand op Genk bedroeg op een gegeven moment 11 punten, maar intussen ziet het het voetballeven er weer een pak rooskleuriger uit voor blauw-zwart. Na de thuiszege tegen STVV is de kloof nog amper 6 punten groot. Club ziet het zo weer helemaal zitten in de titelrace.

Eeen tweede opeenvolgende titel, in Brugge mogen ze er weer volop in geloven. Dat beseft ook Benoît Poulain: “De grote ommekeer kwam er enkele weken geleden thuis tegen Genk. Nu moeten we proberen om in de laatste twee matchen van de reguliere competitie de kloof nog kleiner te maken. We proberen in ieder geval op volle sterkte te zijn tegen de start van de play-offs”, aldus onze Franse centrale verdediger.

Die moest ook erkennen dat het geen makkelijke avond was in Jan Breydel:
“In de tweede helft liep het wel een pak beter. Globaal beschouwd, hebben we getoond dat we de beste ploeg waren. In de voorbije matchen waren we ook wel dominant, maar hadden we slechts kleinere kansen om het verschil te maken. Vanavond waren het grote mogelijkheden die bewijzen dat het verschil duidelijk was”, reageert Poulain op de Clubwebsite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws