Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club zal PO1 afwerken op nagelnieuwe grasmat, maar: “Nog afwachten of Cercle financieel zal bijdragen”

De voorbije weken moest blauw-zwart op een behoorlijk desastreus veld z’n thuismatchen afwerken en dat kwam ons spel en de resultaten niet altijd ten goede. Gelukkig wordt de geteisterde grasmat deze week nog vervangen door een gloednieuw biljartlaken.

En dat is alvast uitstekend nieuws want blauw-zwart zal de vijf hyperbelangrijke thuismatchen in play-off 1 dus kunnen afwerken in de allerbeste omstandigheden.

“We hebben gekozen voor een veld dat minstens kwalitatief goed genoeg is voor de play-offs. Op 50 dagen worden toch weer tien matchen gespeeld in Jan Breydel. In België wordt geen enkele mat zo intensief gebruikt”, licht sportief coördinator Roel Vaeyens toe bij Sporza.

Saillant detail: het is nog niet zeker of onze groen-zwarte buren hun bankrekening zullen aanspreken: “Het is nog afwachten of Cercle financieel zal bijdragen. De gesprekken zijn nog lopende, maar wij konden niet wachten en moesten onze verantwoordelijkheid nemen. De huidige grasmat laat ons immers niet toe om profvoetbal te spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws