Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijk: opvolger Blue Army start crowdfunding voor minstens twee tifo’s in PO1

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Voor een straffe sfeeractie moet je in Jan Breydel zijn en die geweldige initiatieven waren lange tijd het werk van Blue Army. Sinds dit seizoen ontfermt opvolger The Blues of F.C. Bruges zich over de prachtige tifo’s en het supporterscollectief lanceert nu een opmerkelijk initiatief.

De sfeergroep, die bestaat uit hypergemotiveerde blauw-zwarte vrijwilligers, pakt immers uit met een crowdfunding om extra geld in het laatje te brengen met het oog op de play-offs. “Er is van onze kant al ongeveer 6500 euro geïnvesteerd in de sfeer Er is nog geld in kas voor één grote tifo in de Noord, zoals in augustus tegen Anderlecht”, klinkt het.

“We hopen om tegen PO1 een beperkt aanbod aan merchandise te kunnen voorstellen en rond 10 mei een digitaal fanzine af te leveren. Op basis van 400 memberships is dat de limiet. Dat is geen schande. Blue Army had ongeveer 1000 leden en een budget dat vele malen groter was. We hebben tijd en vertrouwen nodig om te groeien naar de kwantiteit van Blue Army”, verduidelijkt de blauw-zwarte supportersorganisatie.

Wie (nog) niet sterk genoeg is, moet creatief zijn en zodoende ondernemen The Blues of F.C. Bruges actie én ze hebben ook jullie hulp nodig: “We starten een crowdfunding om in de play-offs nog minstens 2 tifo’s te kunnen doen. Marching on together!” Wie zijn steentje wil bijdragen om onze tempel Olympia te doen kolken in volle titelstrijd, kan dat HIER doen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws