Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Openda strikes again! Jonge Clubspits andermaal grote held bij Belgische U19

© Belgian Football

Als er straks één speler van blauw-zwart met het nodige vertrouwen zal terugkeren na zijn interlandverplichtingen is het wel Loïs Openda. Onze 19-jarige spits scoorde immers alweer twee keer bij de Belgische U19.

Openda en zijn generatiegenoten werken momenteel het kwalificatietoernooi voor het EK in Armenië af en mochten het gisteren in hun tweede wedstrijd opnemen tegen Servië . Het werd 2-0 voor de jonge Belgen dankzij twee goals van de jeugdige Luikenaar in Brugse loondienst.

Eerst trof onze snelle aanvaller, die dit seizoen al 22 keer in actie kwam onder Ivan Leko en één keer de weg naar doel vond, raak vanop de stip en vervolgens maakte hij ook nog een veldgoal. Openda zit zo aan vier goals in twee duels want eerder deze week scoorde hij ook al twee keer tegen Italië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws