Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Na Marin van Standard wil Ajax nu ook sleutelpion van Club Brugge wegkapen’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Ajax is in de Champions League aan een straf verhaal bezig, maar die glansprestaties hebben ook een keerzijde: bepaalde spelers zullen komende zomer niet te houden zijn. En dus moet er gespeurd worden naar potentiële vervangers en die vindt men misschien wel in Brugge.

De Nederlandse topclub kaapt straks al Razvan Marin weg bij Standard en zou volgens Het Nieuwsblad ook een oogje laten vallen hebben op Arnaut Danjuma. De 22-jarige winger stond afgelopen zomer al op de rader van de Amsterdammers, maar de toenmalige speler van N.E.C had op dat moment al een mondelinge overeenkomst met Club Brugge.

Of het komende zomer wél tot een overgang naar de Johan Cruijff Arena komt, valt nog af te wachten en lijkt in grote mate af te hangen van de toekomst van goudhaantje David Neres. Die staat in de belangstelling van AC Milan. Toeval of niet, maar de Italiaanse topclub hengelde afgelopen winter ook al naar de diensten van – jawel – onze sensatie Danjuma.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws