Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfan zet spottende Marc Coucke op zijn plaats: “Liever een trotse boer dan een arrogante dikkenek”

Ooit had hij uitgesproken sympathie voor Club Brugge, maar intussen is Marc Coucke al een tijdje de sterke man bij grote rivaal Anderlecht. En dat de flamboyante ondernemer al volledig ingeburgerd is in Brussel mocht een fan van blauw-zwart onlangs duidelijk ondervinden.

Marc Coucke (KV Oostende)

Hans Noyelle, een Clubsupporter in hart en nieren, pakt op Twitter uit met de anekdote met Marc Coucke in de hoofdrol: “Toen ik mij eerder deze week in het restaurant van Le Sanglier des Ardennes outte als Clubfan, antwoordde Marc Coucke: ‘Heb je jouw tractor deftig kunnen parkeren in Durbuy?’ Daar kon ik best mee lachen. Liever een trotse boer dan een arrogante dikkenek”, klinkt het met een vette knipoog.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws