Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Levende Clublegende in rouw gedompeld door overlijden oudste broer

Raoul Lambert (Club Brugge)

Wie Club Brugge zegt, denkt meteen aan iconen als Jan Ceulemans, Franky Van der Elst en Raoul Lambert en laatstgenoemd blauw-zwart monument moest afgelopen weekend afscheid nemen van zijn broer.

De 74-jarige ex-aanvaller van onze geliefde club maakte als kind deel uit van een kroostrijk gezin met maar liefst vier broers en zes zussen. Gisteren verloor “Lotte” zijn oudste broer Urbain, ook al een ex-speler van Club.

Urbain Lambert overleed uiteindelijk op 85-jarige leeftijd. De notoire supporter van de 15-voudige landskampioen droeg als verdediger 5 jaar het shirt van de West-Vlaamse trots. De broer van de iconische Raoul Lambert kwam tussen 1958 en 1963 uiteindelijk 76 keer in actie voor Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws