Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko reageert op berichten over vertrek: “Dat heb ik niet gezegd” en “Veel dingen gehoord die niet waar zijn”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Afgelopen weekend berichtten diverse media dat Ivan Leko straks vertrekt bij Club Brugge, dat deden ze op basis van uitspraken van onze trainer op de persconferentie van vrijdag. Leko zelf wilde echter toch even de puntjes op de i zetten en deed dat zoals steeds erg vurig.

De uitgebreide en genuanceerde uitleg van de 41-jarige Kroaat kunt u HIER nog eens lezen en werd al snel herleid tot de conclusie dat Ivan Leko straks een punt zet achter zijn hoofdstuk in Brugge. “Dat heb ik niet gezegd, dat zijn verhalen die sommige mensen over mij naar buiten willen brengen, maar dat heb ik nooit gezegd”, benadrukt Leko bij Play Sports.

“Ik heb de laatste twee maanden ook veel dingen gehoord die niet waar zijn. Het is triestig dat mensen spreken over mijn relatie met de spelers, de technische staf en het bestuur. Dat ik een beslissing heb genomen? Ja, dat is zo. Ik ben nu eenmaal een emotioneel iemand. Wat die beslissing dan is? Dat zal ik zeggen op zondag 19 mei”, klinkt het gedecideerd.   

Het zit onze coach duidelijk hoog wat er allemaal over hem wordt gezegd en geschreven: “We zullen morgen opnieuw de verhalen lezen van sommigen die altijd problemen willen met mij, die zeggen dat ik een ego maniac ben en dat mijn relatie met de spelers zó slecht is, maar als je ziet wat de ploeg qua mentaliteit en teamspirit toont… Misschien moeten ze eens aan mijn spelers vragen wat voor iemand Ivan Leko is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws