Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko op zijn hoede voor Eupen: “Dit seizoen al getoond hoe slecht we kunnen zijn tegen kleiner team”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Met Eupen uit en Moeskroen thuis oogt het afsluitende programma in de reguliere competitie al bij al eenvoudig voor Club Brugge, maar Ivan Leko waarschuwt resoluut voor onderschatting.

“We kunnen zeggen dat de naam van Eupen niet zo groot is als die van Anderlecht of Standard, maar wij hebben dit seizoen al laten zien hoe slecht wij kunnen spelen tegen een tegenstander met een kleinere naam”, is Ivan Leko voorzichtig in de aanloop naar de verplaatsing naar de Oostkantons.

“De situatie op dit moment is dat we als tweede zes punten achterstand hebben op Genk en dat is veel. Eigenlijk hebben we geen andere optie dan elke match 100% alles te geven. We moeten in elke wedstrijd absoluut alles op alles zetten om te winnen want er is geen tijd en ruimte om te rekenen.”

De trainer van blauw-zwart is bovendien niet alleen bezig met Genk, maar ook met de andere teams: “Achter ons liggen ook nog Antwerp, Standard, Anderlecht, STVV en Gent op de loer. We moeten nog 12 keer full gas geven en dan zullen we op zondag 19 mei zien of we erin geslaagd zijn om ons doel te bereiken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws