Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko deelt dikke pluim uit: “Wat hij laatste weken en maanden doet voor de club is ongelooflijk goed”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Soms is polyvalentie een troef, soms is het ook een nadeel. In het geval van Sofyan Amrabat hebben we beide kanten van de medaille al gezien, maar tegen STVV speelde hij als centrale verdediger een dijk van een match. En dat is ook zijn trainer hoegenaamd niet ontgaan.

“Eerst en vooral zijn de inspanningen die Sofyan de laatste weken en maanden voor de club doet ongelooflijk goed. Of hij nu als rechtsbuiten moet spelen of centraal in de verdediging, hij speelt altijd voor het team en dat is iets dat ik enorm apprecieer”, aldus een opgetogen Ivan Leko.

“We kunnen zeggen dat zijn prestatie tegen STVV centraal in de driemansverdediging heel goed was en beter dan eerder op de rechterkant. Ik moet zeggen dat hij voor mij absoluut een middenvelder is en blijft, maar op dat moment hadden we nu eenmaal geen Mitrovic, Decarli en Mechele ter beschikking en dus moesten we naar oplossingen zoeken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws