Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko blijft strijdlustig ondanks pijnlijke uitschuiver: “Ben zeker dat we in PO1 beste Club gaan zien”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Met een zege tegen Moeskroen had Club nog een ferm zaakje kunnen doen in de aanloop naar play-off 1, maar Moeskroen draaide de uittredende kampioen een ferme loer. Bij blauw-zwart was het even slikken, maar de strijdlust is nog steeds intact. Ook bij Ivan Leko.

De trainer van blauw-zwart was ontgoocheld door het resultaat, maar zag ook goeie dingen: “Alles of niks, dat was onze insteek bij het begin van de tweede helft, maar Jean Butez (de doelman van Moeskroen, red.) heeft er met een paar prachtige saves voor gezorgd dat we heel moeilijk konden scoren”, klonk het op de persconferentie.

“Als je de kansen niet afmaakt en niet efficiënt ben in beide strafschopgebieden, verlies je de match. Dat is nu eenmaal voetbal”, bleef de trainer filosofisch. Het deukje in de carrosserie is er, maar de blauw-zwarte bolide zit op plek twee nog altijd volop in de titelrace.

“De spelers trainen goed, we voetballen dominant én we creëren kansen. De ontgoocheling is groot bij iedereen, maar we hebben dit seizoen al bewezen dat we de topteams kunnen kloppen, dus ik ben zeker dat we in play-off 1 het beste Club Brugge gaan zien. Dan is het namelijk money time. We zullen er staan binnen twee weken”, belooft Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws