Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kalender play-off 1 bekend: Club opent met zwaar, maar bijzonder attractief tweeluik

Decarli scoort (Club Brugge - Antwerp)

Amper een dag na het afsluiten van de reguliere competitie zitten we al volop in play-off 1-modus want deze namiddag werd de kalender voor de immer bloedstollende eindsprint van het seizoen bekendgemaakt.

Club Brugge begint eraan op zondag 31 maart met een thuismatch tegen AA Gent, een onvervalste ‘Slag om Vlaanderen’ dus om erin te vliegen. En op speeldag twee – donderdag 4 april – wacht al een volgende zware opdracht met een bezoek aan aartsrivaal Anderlecht. Van een pittige start gesproken.

De drukken openingsweek van play-off 1 wordt op maandag 8 april afgesloten met een thuismatch tegen het Standard van Michel Preud’homme. Op zondag 14 april wacht dan de eerste clash met leider Genk en dat wordt er eentje in de Luminus Arena.

Op maandag 22 april volgt al een nieuwe trip, ditmaal naar de Antwerpse Bosuil. In de terugronde heeft Club nog drie thuismatchen voor de boeg: Anderlecht (28/4), Genk (12/5) en Antwerp (19/5). Tussendoor moeten we nog punten proberen te rapen op het veld van Gent (5/5) en Standard (16/5).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws