Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel nú al hopeloos uitverkocht voor 5 topmatchen in play-off 1

Een verrassing is het natuurlijk niet, maar straf is het toch wel: het Jan Breydelstadion is vijf dagen voor de eerste thuismatch in play-off 1 volledig uitverkocht en dat voor alle topwedstrijden voor eigen volk.

“De Clubfans hebben zin in de Play-Offs en zijn klaar om te #BluvnGoan! Alle thuiswedstrijden zijn volledig uitverkocht, Jan Breydel zal opnieuw 5 keer daveren”, klinkt het enthousiast op de website van Club Brugge.

Eind vorige week al waren alle kaartjes voor de thuismatchen tegen Anderlecht, Genk en Antwerp de deur uit en intussen zijn ook de allerlaatste tickets voor de toppers tegen AA Gent – nu zondag – en Standard aan de man gebracht. Dat wordt dus vijf keer een topsfeer!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws