Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko ontvouwt zijn plannen met opnieuw herstelde topper Danjuma

© Glenn Bogaert

De opwinding is groot bij de Brugse achterban nu Arnaut Danjuma weer voluit op het trainingsveld staat en hij zo stilaan mag dromen van een comeback in een competitiewedstrijd. Maar wanneer zien we de Nederlandse winger nu concreet opnieuw in actie?

Ivan Leko predikt alvast voorzichtigheid, hij is niet van plan om Danjuma te vroeg en dus met risico voor de leeuwen te gooien. “Het is goed nieuws dat Arnaut twee à drie oefeningen kon doen met de groep”, klonk het op de persbabbel in de aanloop naar de match tegen Eupen.

“We zullen de komende dagen en weken zien hoe het evolueert. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn want we hebben een topfitte Danjuma nodig. We moeten er nu eerst en vooral voor zorgen dat hij een goed vormpeil kan bereiken. De match tegen Eupen komt op dit moment dan ook echt te vroeg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws