Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Imponerende Vanaken bereikte in Eupen maar liefst twee fenomenale mijlpalen

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken was met twee goals en een assist dé grote man bij Club Brugge eergisteren, maar dat is nog lang niet alles. De Gouden Schoen bereikte aan de Kehrweg meteen ook twee in het oog springende mijlpalen die een extra tikkeltje aandacht verdienen.

Onze 26-jarige dirigent zit intussen al aan 50 officiële doelpunten in het shirt van blauw-zwart en dat in zijn vierde seizoen in Brugge. En dat is nog niet alles want Vanaken was dit seizoen al 24 keer beslissend voor zijn team: 6 veldgoals, 5 elfmeters en ook nog eens 13 assists. Daarmee is de Gouden Schoen meteen de meest bepalende speler in de Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws