Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Huh? Voetbalfan richt website op om te bewijzen dat Club titel van vorig seizoen gekocht heeft

Dat er in het voetbal al eens een complottheorie opduikt, is niks nieuws onder de zon, maar een voetbalsupporter die een eigen website opricht om te bewijzen dat Club Brugge vorig seizoen op niet al te frisse wijze kampioen is geworden? Neen, dat hebben we nog niet meegemaakt.

Dennis en Refaelov (Club Brugge - KRC Genk)

Wie surft naar de website www.propere-handen.be schrikt zich een hoedje: een anonieme voetbalfan die in geuren en kleuren uit de doeken doet hoe blauw-zwart zijn vijftiende landstitel heeft gekocht. Pardon? Jawel, u leest het goed.

De noeste speurneus – duidelijk geen sympathisant van Club – lijst 12 dubieuze fases op uit het seizoen 2017-2018 die door de arbitrage zogezegd bewust in het voordeel van de latere kampioen werden gefloten.

Daarnaast insinueert het individu in kwestie ook nog dat Bart Verhaeghe als topman van de KBVB een serieuze hand heeft in heel het verhaal. “Wanneer wordt de pers wakker?”, staat er vetgedrukt te lezen. En ook nog: “Als journalisten hun werk niet doen. Hoe Brugge kampioen werd in 2018…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws