Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Huh? Gelijkmaker met buitenspelgeur in derby is ‘Goal van de Maand’ bij Cercle

Opmerkelijke Twitterpost van Cercle Brugge: onze groen-zwarte buren pakken op hun sociale mediakanaal uit met de bekendmaking van de Goal of the Month of het Doelpunt van de Maand. En de winnaar is zowaar de 2-2 van Irvin Cardona tegen Club Brugge.

Of het al dan niet een puntgaaf doelpunt is, laten we in het midden, maar de keuze is wél behoorlijk opvallend omdat de gelijkmaker van de Franse aanvaller van AS Monaco voor de nodige ophef zorgde. Er was immers sprake van een buitenspelgeurtje dat ook bij tal van analisten en waarnemers voor veel discussie en verdeeldheid zorgde. Bekijk hieronder nog eens de markante goal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws