Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath vertelt over zijn hechte band met werelddoelman: “Hij geeft mij wekelijks tips”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Op winterstage in Qatar was er voor Club Brugge even tijd en ruimte om te verbroederen met Bayern München, het grote FCB uit Duitsland. Ethan Horvath maakte alvast gretig van de gelegenheid gebruik om niemand minder dan Manuel Neuer te benaderen.

En met succes want onze Amerikaanse doelman heeft enkele maanden later nog steeds contact met de Duitse werelddoelman, voor velen zelfs de beste ter wereld: “Op stage in Qatar hebben we lang gepraat. Niet zo heel veel over voetbal, wel over het leven in het algemeen. Sindsdien hebben we veel contact”, onthult Horvath in Het Laatste Nieuws.

“Als ik advies wil, kan ik bij hem terecht. Soms ben je nieuwsgierig en wil je verschillende meningen horen. Het gebeurt niet elke dag, maar af en toe stuur ik hem een videoclip en vraag ik wat hij ervan vindt. Wekelijks geeft hij mij tips en dat helpt mij enorm veel. ‘Probeer het beste te maken van wat er op je afkomt’, is een raad die mij Neuer mij altijd geeft.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws